Selecteer een pagina

 Hoe ga je te werk?

Zodra iemand contact met mij opneemt, begin ik met een paar vragen te stellen om duidelijkheid te krijgen waarmee ik kan helpen. Zodra er een afspraak is gemaakt ga ik mij ook richten op het dier.

Daarvan uit gaan we een korte ‘plan van aanpak’ maken.

 

Waarom zou ik naar je toekomen?

Waarom ?

Dat kunnen heel veel verschillende redenen zijn. Het kan zijn dat je je dier beter wilt leren begrijpen. Als je bijvoorbeeld erachter wil komen wat hij heel leuk vind om te doen. Waar zijn passie ligt.

Het kan bijvoorbeeld ook zijn dat je dier een eigenschap heeft, waar jij niet helemaal blij mee bent… zoals je hond die de vuilnisbak eet.  Of bij paarden… waarom loopt hij steeds weg in de wei en krijg ik hem niet te pakken? Tot wat ernstige problemen zoals dat je paard je niet meer op zijn rug kan verdragen omdat hij rugklachten heeft.

 

Maar waarom zou ik naar JOU toekomen?

Mijn kwaliteiten zijn ontwikkeld door de jaren heen. Door te werken met mensen en mijn mogelijkheid om te kunnen communiceren met een dier. Hierdoor kan ik snel een probleem detecteren om daarna uit te zoeken hoe we dit probleem kunnen oplossen… mits beide partijen bereid zijn om hun verantwoordelijkheid hierin te nemen.

 

Waar ligt jouw kracht?

In het kunnen zien en aanvoelen waar het probleem zit. Ik werk heel graag met mens en dier samen, maar belangrijker nog… ik kan naar dingen kijken zonder filter. Ik zie de dingen zoals ze zijn en heb geen moeite om dit te communiceren naar anderen toe.