Selecteer een pagina

TESTIMONIALS

Mensen vertellen

Paard niet meer te beslaan na trauma bij de hoefsmid, en nu? Mijn paard was nooit de gemakkelijkste bij de hoefsmid. Voorbenen wegrukken en niet accepteren dat zijn hoef tussen de knieën van de smid geklemd worden. Op het laatst weigerde hij zijn voorbenen nog op te tillen.

Nadat een smid geen geduld meer had en mijn paard rake klappen gaf was hij helemaal niet meer te beslaan. Een andere smid en verdoven was nog de enige manier. Tot bleek dat de verdoving ernstige schade toebracht aan zijn gezondheid. Verdoven was dus geen optie meer.

Bij toeval kwam ik Patricia Post tegen. Het moest gewoon zo zijn. Zij heeft contact gezocht met mijn paard en hem healing gegeven. Het was verbluffend om te zien hoe hij reageerde. Ook gaf het helderheid over zijn “probleem”.  Zelf moest ik ook aan de slag en heb een sessie bij Patricia gevolgd. Ik moest zelf ook rust in min hoofd krijgen om dit weer over te kunnen brengen op mijn paard.

Bij de volgende beslagbeurt liet mijn paard de smid rustig zijn voorbenen optillen, bekappen en beslaan. Het zal nooit zijn favoriete hobby worden, maar de rust is weer terug. Na de derde beslagbeurt plaatste hij zelfs weer zijn voorbenen op het bokje. Wat een overwinning!

Witje & Anneke

Nadat onze hond Aiko van ouderdom was overleden was zijn zus Maisy erg van slag. Nadat Patricia ons had uitgelegd hoe Maisy in haar vel zat en haar duidelijk heeft kunnen maken dat ze niet de taken van Aiko hoefde over te nemen, heeft Maisy weer het leven op kunnen pakken. Ze heeft haar rust weer gevonden en geniet weer volop. 

Ellen & Joop

Wij hebben een pony Nores die de straat niet echt op durfde. Je zag de spanning in zijn lijf. Soms zag je hem zelf heel even verstijven van angst. Als we met hem aan de hand liepen over straat, kroop hij graag achter je. Het is niet fijn als je zo’n lief dier in angst ziet en het is ook niet echt veilig.

Nadat we over de telefoon met Patricia gesproken hadden, is ze naar ons toe gekomen. Het bleek dat Nores niet bang was om op straat te lopen, maar dat hij onzeker was. Patricia heeft ons toen duidelijk 1 opdracht gegeven en alle tijd genomen om ons dit goed uit te leggen en hoe we deze opdracht langzaam konden uitbreiden. We moesten hele duidelijke afspraken met Nores maken en ons hieraan houden. Dit had te maken met hoe een dier leeft en denkt.

We zijn haar advies gaan opvolgen. Na de eerste week zag je hem al groeien en onze eigen onzekerheid of de oefening zou werken, veranderde al snel naar innerlijke vreugde, waardoor we onze opdracht met nog meer plezier gingen doen. Het was duidelijk te zien dat hij steeds meer rust kreeg. Heel mooi en bijzonder om zo met je dier samen te kunnen werken en helemaal fijn om te zien dat Nores zijn eigenwaarde en rust heeft teruggevonden.  

Petra

Wilt u ook een afspraak maken met Patricia?

Neem contact voor vrijblijvende informatie met telefoonnummer: 06 – 29 21 25 33.